ACTIVITATS DE LA SOCIETAT CATALANA DE MICOLOGIA

Les principals activitats que organitza la Societat Catalana de Micologia es focalitzen en


Un cop per setmana ens reunim al local de la Societat Catalana de Micologia. Allà a més de disposar d’un excel·lent fons bibliogràfic, tenim tenim equips de microscòpia per identificar bolets i altres fongs, però sobretot, aquestes trobades serveixen per intercanviar coneixements.

També ens trobem, a part de per posar en comú els diferents material que s’han recollit, per parlar sobre temes relacionats amb la micologia, elaborar els diferents projectes que es duen a terme, així com per preparar preparar noves activitats.

Aquestes reunions es fan tots els dilluns al local de la SCM
Carrer de la Marina, 94 1r 4a
08018 Barcelona

Horari normal de reunió és de 18h00' a 21h00'


 Sortides

Al llarg de l’any fem un calendari de sortides per tal de mirar d’aprofitar al màxim els diferents ambients i les diferents espècies que tenim a casa nostra.

Cada sortida té un o més responsables que s’encarrega de l’organització, i ens fa de guia durant tota l’excursió.

A causa del gran nombre de circumstàncies meteorològiques que es poden donar i que afecten directament als bolets (sequera, excés d’humitat, fred intens, calor.....) sempre recomanem que abans d’anar a aquestes excursions cal posar-se en contacte amb el responsable a traves del correu (scm73@micocat.org); que informarà de qualsevol canvi d’última hora, a més d’orientar-nos una mica sobre l’enfocament de l’excursió.

A tots aquells socis que ens han facilitat la seva adreça electrònica també s’envien detalls d’última hora, referent a les sortides o altres esdeveniments.


 Cursos

Comptem amb un calendari anual amb diferents cursos i xerrades, que ens han de permetre aprofundir en aquells temes que interessin més especialment, com ara per introduir-nos en grups concrets, o be per tractar altres temes d’àmbit micològic com per exemple l’etnomicologia, micotoxicologia entre altres.

 Exposicions

La Societat Catalana de Micologia participa en diferents exposicions arreu del territori. Una de les més importants, però, és la que realitza cada any en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, que en les darreres edicions ha esdevingut una activitat d’ampli ressò ciutadà.